Intro_Lintangwoon

MY NEW INTRO!

YEAY

Aku author dari Crooked, Guiyomi, Tereule dan Crown plus Dream High!

ANNYEONG GUYSDEUL!

Hehe!

kali ini author mau intro lagi sambil nambahin yang dulu juga

People usually called me Caca/Woon.

aku line 96, tepatnya 30 Juni 18 tahun lalu.

Sekarang aku salah satu Mahasiswa Negri Hub International.

Aku pertama kali suka nulis sejak SD.

Cuman, it just goes by aja. soalnya tulisan ku masih acak adut (?)

MY BIAS are SUPER JUNIOR and GOT7.

Maaf banget ya kalau aku udah mulai jarang muncul disini.

but, i will back meski jarang jarang juga!

i love u guys!

pls support all my stories ya!

GUMAWO!

BOW!

AND BY THE WAY,

Yang mau tanya tentang stories aku.

bisa ke twitter @lintangunawan_ or FB Lintang Gunawan.

I will reply if i have many times!

JEBAL MANY SARANGHAE JUSEYO!

tumblr_n1v1j3FznH1sjnypio1_250

15 responses to “Intro_Lintangwoon

  1. woaahhh eonni ff crown still you kapan dilanjuttt ??? aku kangen ff kamu itu :(((. oke fighting ya eon buat nulis ff nya^^

  2. Hai author-nim ‘-‘)/
    Perkenalkan aku salah satu readers setia epep author. Namaku elsa aka pajiye,kita beda 2thn aku 94L-_-
    aku akan memberikkan bnyk cinta biar semua epep woon tidak berhenti di tengah jalan ne^^ fighting’-‘)9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s